Work in progress la regiconia.com

  • by admin
  • Posted in regiconia.com
  • March 23, 2015
  • 2418 views
  • 0 comments
Work in progress la regiconia.com

Am inceput sa lucram la dezvoltarea platformei regiconia.com cu o echipa plina de entuziasm si multe idei. Intre timp, pana la lansare, incepem seria de articole de pe blogul nostru cu detalii despre ideea si scopul proiectului.
Proiectul regiconia.com este rezultatul colaborării timp de doi ani dintre o echipă dinamică şi creativă formată din 7 membri (2 elveţieni si 5 români) şi Institutul pentru Entreprenoriat şi IMM-uri din Fribourg, Elveţia.

Obiectivul principal al platformei este să conecteze producătorii premium cu clienţi din toată lumea.

Proiectul a fost iniţiat de doi dintre membrii echipei pe parcursul studiilor lor din domeniul dezvoltării şi inovării în afaceri urmate în cadrul Masterului în Ştiinţele Administrării Afacerilor organizat de Haute Ecole de Gestion din Fribourg, Elveţia.

Prin dezvoltarea platformei şi crearea serviciilor ne-am dorit să oferim IMM-urilor o soluţie eficientă si innovativa, uşor de integrat în strategia acestora de promovare la nivel naţional, dar în special la nivel internaţional. Astfel am dezvoltat un proiect cu o serie de servicii ce rezolvă diferitele neajunsuri din domeniul internaţionalizării cu ajutorul uneltelor de marketing online.

Pe viitor ne dorim să oferim o soluţie completă pentru internaţionalizarea IMM-urilor folosind numai soluţii inovatoare online.

Semnificatia logo-ului
Logo-ul regiconia este format din două cuvinte, „regional” şi „icons” care se refera la producatorii de tip IMM pe care-i consideram icon-uri regionale si care cu ajutorul platformei noastre pot deveni icon-uri internaţionale (globale).

Comments